Opening verharde velden

door: Piet Doedens (voorzitter)

KV Apollo is heel blij met de nieuwe velden, die inmiddels officieel geopend zijn door de onderneming Antea, het ingenieursbedrijf Bataan en Sportbedrijf Heerhugowaard in het bijzijn van bestuursleden en pers.

De opening voor de leden valt uiteen in twee delen: op 31 maart gaat de jeugd het veld op; ons nieuwe veld. We gaaan dit feestelijk doen. Alle jeugdteams spelen thuis. Ze zullen allemaal in het zonnetje gezet worden!

Op 8 april, vlak vóór de wedstrijd van S1, zal het veld voor de club geopend worden. Alle jeugdleden zijn dan van harte welkom. Graag willen wij dat de jeugd het veld van de toekomst opent. Gemeente en pers zullen aanwezig zijn.

Tegelijkertijd openen we het bord Vrienden van… Hierop kunnen mensen en bedrijven hun naamsbekendheid aangeven, of gewoon privé doneren. Hierover later.