Schoolkorfbal trainingen 2018

door: Lotte Doedens, namens de Schoolkorfbal commissie

Wij hebben jullie nodig! Bekijk het formulier om te kijken waar je staat ingedeeld. Trainingen zijn op dinsdag 22 mei, woensdag 23 mei en donderdag 24 mei 2018.

Download hier het schema

Waar:
Bij KV Apollo te Heerhugowaard, 44ste editie.

Waarom:
Het promoten van de korfbalsport en de aanwas van nieuwe leden.

Wanneer:
Toernooi za 26 mei 2018

Trainingen:
di 22 mei 2017 19.00 – 20.00 uur
wo 23 mei 2018 17.00 – 18.00 uur
do 24 mei 2018 19.00 – 20.00 uur

Info:
Vanaf het eerste moment, 1974, dat Apollo het schoolkorfbal ingang zette,
heeft het alle plichten naar zich toegetrokken.
Wat betekent dit voor ons: Dat elk Apollo-lid een MORELE plicht heeft tot het welslagen van dit toernooi. Het toernooi, de vereniging, is van ons en voor ons allemaal.
Al vele jaren publiceren we een lijst met jou naam daarin en daarbij voorwelk(e) onderde(e)l(len) wij jou denken in te kunnen zetten.

ECHTER, het overzicht is een beetje gebaseerd op die van vorig jaar en historie.

MAAR, jouw persoonlijke agenda weten we niet, dus geef het door als het anders moet.

Heb je al een voorkeur voor een trainingsdag, groep, school geef dit door. Het wordt genoteerd maar kunnen het niet altijd beloven, omdat scholen op de dag zelf ook voor begeleiding zorgen.

Geef wijzigingen alleen door op het volgende e-mailadres:
schoolkorfbal2018@gmail.com

Wie allemaal:
De leden van kv Apollo, C-ers 13+, B-ers, A-ers, Senioren, Recreanten, niet-spelende leden en andere belangstellenden.

Wat te doen:

• Het verzorgen van een training(en);
  • Begeleiden van een ploeg op de toernooi;
  • Fluiten van wedstrijden;
  • Kantine / kraam werkzaamheden;
  • Parkeerwacht en accommodatie bewaking;
  • Allerlei andere werkzaamheden die bij een toernooi horen;
  • Etc, etc.

Bij een volgende publicatie zullen de aangebrachte wijzigingen in het ROOD worden aangeven.

Controleer deze info, klopt het niet informeer ons dan opnieuw.