Vacature Trainer/coach voor het tweede team

door: Koen Montijn, namens de Technische commissie

KV Apollo uit Heerhugowaard is met ingang van het seizoen 2018-2019 op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor het tweede team.

KV Apollo is een vereniging met ruim 200 leden, waarbij sportiviteit en gezelligheid met elkaar wordt verenigd. Het tweede van Apollo speelt zowel op het veld als in de zaal in de reserve tweede klasse. Het vlaggenschip speelt in de eerste klasse. Naaste het eerste en tweede bestaat de vereniging uit 2 senioren- en 12 jeugdteams. Sinds dit voorjaar, veldseizoen 2017-2018, beschikt KV Apollo over een eigen en gloednieuw kunstgrasveld.

Wij zoeken:

Een enthousiaste en communicatief vaardige trainer/ coach met een positieve uitstraling. Affiniteit met het dynamisch korfbal is een pré. Conformeren aan ons beleidsplan korfbal 2020 alsook betrokkenheid bij de vereniging staat voor ons hoog in het vaandel. Het tweede team traint twee keer in de week, één keer samen met het eerste en één keer zelfstandig. De wedstrijddag voor het tweede is op zondag.

Er zal een nauwe samenwerking zijn tussen de nieuwe hoofdtrainer/ -coach.

Wij bieden:

Een multidisciplinaire en enthousiaste selectiegroep met jonge talentvolle en ervaren spelers.

Goede faciliteiten, waaronder een gloednieuw kunstgrasveld, welke bestaat uit twee speelvelden.

Een warme en gezellige vereniging waar aandacht is voor teams op elk niveau.

Ben jij de juiste persoon om in dit proces verdere ontwikkeling te stimuleren? Stop dan met zoeken en neem contact op met ondergetekende.

Koen Montijn (Voorzitter Technische Commissie – KV Apollo)

E: Tzcommunicatie@outlook.com

M: 06-22283844